Meer weten?

Branches

Informatie specifiek voor jouw branche

Wij zijn in veel verschillende branches actief en hebben in de jaren veel kennis opgedaan over deze specifieke ondernemers en klanten. Wij delen graag onze kennis over hoe ons spaarsysteem specifiek werkt voor jouw branche.

Kleding


Het aanbod in de kledingwinkel branche is groot, onderscheiden van de concurrentie en zorgen dat jouw klanten loyále klanten worden is van essentieel belang.


Beautysalon


De klanten van jouw schoonheidssalon komen terug vanwege jouw expertise en excellente service. Wat is er dan mooier om hen een extra status te geven in de vorm van een exclusieve 'VIP Card'?


Horeca


De grootste omzetkansen voor jouw horeca onderneming liggen bij jouw bestaande klanten. Met onze klantenkaart ga je ervoor zorgen dat jouw klanten nóg vaker terugkomen.


Kapsalon


Met een exclusieve member card van jouw kapsalon zorg je voor betere communicatie, een hogere omzet en meer bijverkoop van haarverzorgingsproducten.


Bakker


Een kwalitatief hoog product leveren is tegenwoordig niet meer voldoende. Zorg ervoor dat de klanten blijven genieten van jouw ambachtelijke producten door hen te belonen.


Bloemist


Een bos bloemen om cadeau te doen of een bos bloemen voor thuis op tafel; jouw klanten mogen er niet aan twijfelen waar zij dit boeket gaan aanschaffen. Met een succesvol spaarsysteem zal dat ook niet meer gebeuren.


Juwelier


Als juwelier is het belangrijk om vaste klanten te hebben waar je al jouw services aan kunt bieden. Zoekt een klant een nieuwe ketting of een trouwring; dan moet jóuw juwelierszaak de eerste keus zijn!


Automotive


In de automotive sector is het van groot belang dat klanten jouw onderneming trouw blijven. Door een succesvol spaarsysteem in te zetten zorg je ervoor dat klanten terugkomen.


Gemeenten


Jullie inwoners tegemoet komen én het volledig inzicht en de bewaking van beschikbare budgetten? Ook dát regel je met ons systeem.


Apotheek


Naast medicatie, wil je natuurlijk dat klanten ook voor jouw apotheek kiezen voor handverkoop. Beloon de klanten en bied ze betrouwbaarheid door gebruik te maken van medicatiebewaking.


Winkeliersvereniging


Met veel plezier ondersteunen wij al jarenlang winkeliersverenigingen door heel Nederland met het genereren van meer traffic naar winkelstraten en gebieden. Samen sterk met een gezamenlijk spaarsysteem.


Wokrestaurant


Klanten in jouw wokrestaurant komen ongetwijfeld vaker terug als zij worden beloont door een spaarsysteem. Maar je zorgt ook dat zij anderen stimuleren om in jouw restaurant te komen eten door cadeaukaarten!


Afspraak maken

Staat jouw branche er niet bij?


Neem contact met ons op en zie wat wij voor jou kunnen betekenen!


Advies op maat

We staan voor je klaar!

Aan de slag met ons systeem of heb je een vraag? Laat je gegevens achter en we geven je graag advies op maat!

Wij helpen je graag verder

Download ons ebook met 5 praktische tips!

Gratis aanvragen

Onze branches

Een bewezen spaarsysteem bij meer dan 3000 ondernemers in Nederland en België

Bekijk onze referenties