Meer weten?

Het meest effectieve systeem voor jouw juwelierszaak.

Juwelier

Als juwelier is het belangrijk om vaste klanten te hebben waar je al jouw services aan kunt bieden. Zoekt een klant een nieuwe ketting of een trouwring; dan moet jóuw juwelierszaak de eerste keus zijn!

Beloon loyaliteit.

Omdat de meeste kanssen bij jouw huidige klanten liggen, is het belangrijk om hen te laten zien dat hun loyaliteit gewaardeert wordt. We voorzien jouw klanten van een mooie klantenkaart, volledig in jouw eigen huisstijl. Jij beloont jouw klant met spaarpunten aan de hand van de besteding, en de klant beloont jou op zijn beurt met zijn loyaliteit. Wanneer jij jouw trouwe klanten beloont, zullen zij gegarandeerd blijven terugkomen - en waarschijnlijk zelfs váker dan gepland.

Hoe ons systeem werkt voor jouw juwelierszaak.

Het belonen van loyale klanten is iets wat in veel horeca ondernemingen wordt gedaan. Een veelvoorkomende manier is om de klanten een spaarpunt per bestede Euro te geven. Komt de klant genieten van een diner en rekent hij daarna € 55,00 af? Dan ontvangt hij 55 punten op zijn klantenkaart. Hoe meer hij besteedt, hoe meer punten hij op zijn klantenkaart zal sparen.

Tips voor jouw juwelierszaak.

  • Een collectie of nieuw artikel promoten? Geef dan dubbele punten op dit artikel of de collectie, waardoor de klant sneller zijn spaardoel behaalt.
  • Organiseer een VIP avond voor alle klanten die meer dan een X-aantal punten op hun klantenkaart hebben staan, waarbij zijn exclusief een sneak preview krijgen van een nieuwe collectie en die avond een X-percentage korting krijgen.
  • Voeg onze cadeaukaartmodule toe die jouw huidige klanten kunnen aanschaffen voor hun kennissenkring! (inderdaad; dit zijn nieuwe potentiële loyale klanten!)

Succesverhalen

Zij werken al met ons spaarsysteem

Wat kun je nog meer met ons systeem?

Je kunt ervoor kiezen om de gespaarde punten te laten inwisselen voor een korting, een waardebon of een sierraad uit een bepaalde collectie. Wil je een bepaald merk onder de aandacht brengen en de verkoop daarvan stimuleren? Geef dan bijvoorbeeld dubbele punten bij de aanschaf van een product uit deze collectie. Wil je jouw huidige klantenbestand uitbreiden? Kies dan voor onze cadeaukaartmodule, waarmee klanten hun kennissenkring kunnen voorzien van een aanbeveling, visitekaartje én tegoed voor jouw juwelierszaak!

Jouw externe marketingafdeling. 

Of je nu kiest voor een klantenkaart, cadeaukaart of prepaidkaart voor jouw juwelierszaak; wij staan áltijd voor je klaar om je te voorzien van hulp, inspiratie of advies rondom de implementatie en het succes van ons systeem. Zo kunnen wij advertenties voor je opmaken, promotiematerialen aanleveren en nieuwsbrieven opstellen en verzenden. Je kunt het zo gek niet verzinnen en wij regelen het voor je!

Advies op maat

We staan voor je klaar!

Aan de slag met ons systeem of heb je een vraag? Laat je gegevens achter en we geven je graag advies op maat!

Wij helpen je graag verder

Download ons ebook met 5 praktische tips!

Gratis aanvragen

Onze branches

Een bewezen spaarsysteem bij meer dan 3000 ondernemers in Nederland en België

Bekijk onze referenties