Meer weten?

Beloning & betrouwbaarheid

Apotheek

Naast medicatie, wil je natuurlijk dat klanten ook voor jouw apotheek kiezen voor handverkoop. Beloon de klanten en bied ze betrouwbaarheid door gebruik te maken van medicatiebewaking.

Beloon loyaliteit.

Eén van de manieren om van klanten loyale klanten te maken is door middel van ons loyaliteitssysteem. De klant wordt voorzien van een mooie klantenkaart, volledig in jouw eigen huisstijl en jij beloont jouw klant met spaarpunten aan de hand van de besteding. De klant beloont jou op zijn beurt met zijn loyaliteit. Wanneer jij jouw trouwe klanten beloont, zullen zij gegarandeerd blijven terugkomen, in plaats van hun gezondheidsproducten in een andere drogisterij aanschaffen.

Meer omzet door handverkoop.

Het belonen van loyale klanten is iets wat in veel apotheken wordt ingezet, helemaal omdat de klant er vaak voor kiest om bepaalde producten in een lokale drogister of zelfs in de supermarkt aan te schaffen. Een veelvoorkomende manier is om de klanten een spaarpunt per bestede euro aan non-medische producten te geven. Koopt de klant een verbandset van € 9,00? Dan ontvangt hij 9 punten op zijn klantenkaart. Heeft de klant bijvoorbeeld 50 punten gespaard, dan kun je deze loyaliteit belonen door het geven van een korting of een gratis product.

Medicatiebewaking via de klantenkaart.

Steeds meer medicijnen kunnen zonder recept worden gekocht. Maar deze zelfzorgmiddelen kun je niet altijd in combinatie gebruiken. Doordat wij de barcode van het medicatiebewakingsysteem wat jullie gebruiken op de kaart kunnen printen, kan de medicatiebewaking worden gewaarboorgd. De kaart is daarom multifunctioneel voorzien van een spaarsysteem barcode en de barcode voor medicatiebewaking.

Vele apotheken gebruiken deze techniek, waardoor risico's verminderd worden en klanten zich veilig voelen bij een aankoop. Dit vergroot de kans aanzienlijk, dat aankopen in de apotheek worden gedaan ten opzichte van een drogisterij. 

Met het gebruik van een persoonsgebonden klantenkaart kun je de controle voor uw veiligheid snel en goed uitvoeren.Download de whitepaper voor apotheken.

Klik hier om te downloaden

Tips voor jouw apotheek.

  • Een specifiek seizoensproduct promoten? Of juist de verkoop van de oude collectie stimuleren? Geef dubbele punten weg!
  • Geef duidelijk aan waar de klant voor kan sparen, zodat de motivatie om te sparen hoger wordt.
  • Voordelig accessoires kunnen inkopen? Bijvoorbeeld handige meeneem verpakkingen voor op vakantie? Geef deze weg tegen inwisseling van een X-aantal punten!
  • Voeg onze cadeaukaartmodule toe waarmee in de apotheek betaald kan worden!


Succesverhalen

Zij werken al met ons spaarsysteem

Wat kun je nog meer met ons systeem?

Je kan ervoor kiezen om de gespaarde punten te laten inwisselen voor een korting, een voucher of een bepaald product uit jouw non-medische collectie. Wil je een bepaald product onder de aandacht brengen en de verkoop daarvan stimuleren? Geef dan bijvoorbeeld dubbele punten bij de aanschaf van dit product. Wil je jouw huidige klantenbestand uitbreiden? Kies dan voor onze cadeaukaartmodule, waarmee klanten in jouw apotheek kunnen betalen. 

Jouw externe marketingafdeling. 

Of je nu kiest voor een klantenkaart, cadeaukaart of prepaidkaart voor jouw apotheek; wij staan áltijd voor je klaar om je te voorzien van hulp, inspiratie of advies rondom de implementatie en het succes van ons systeem. Zo kunnen wij advertenties voor je opmaken, promotiematerialen aanleveren en nieuwsbrieven opstellen en verzenden. Je kunt het zo gek niet verzinnen en wij regelen het voor je!

Advies op maat

We staan voor je klaar!

Aan de slag met ons systeem of heb je een vraag? Laat je gegevens achter en we geven je graag advies op maat!

Wij helpen je graag verder

Download ons ebook met 5 praktische tips!

Gratis aanvragen

Onze branches

Een bewezen spaarsysteem bij meer dan 3000 ondernemers in Nederland en België

Bekijk onze referenties