Meer weten?

Zorg er voor dat jouw bloemisterij de vaste keus wordt

Bloemist

Een bos bloemen om cadeau te doen of een bos bloemen voor thuis op tafel; jouw klanten mogen er niet aan twijfelen waar zij dit boeket gaan aanschaffen. Met een succesvol spaarsysteem zal dat ook niet meer gebeuren.

Beloon loyaliteit.

Iedere bloemist heeft te maken met de concurrentie van nabijgelegen speciaalzaken en de supermarkten met een uitgebreid bloemenassortiment. Om die reden is het belangrijk om jouw huidige klanten bij jou te houden door te laten zien dat hun loyaliteit gewaardeert wordt. We voorzien jouw klanten van een mooie klantenkaart, volledig in jouw eigen fleurige huisstijl. Jij beloont jouw klant met spaarpunten aan de hand van de besteding, en de klant beloont jou op zijn beurt met zijn loyaliteit. Wanneer jij jouw trouwe klanten beloont, zullen zij gegarandeerd blijven terugkomen - en waarschijnlijk zelfs váker dan gepland.

Hoe ons systeem werkt voor jouw bloemisterij.

Het belonen van loyale klanten is iets wat in ondernemingen wordt gedaan en niet zonder reden! Een veelvoorkomende manier is om de klanten een spaarpunt per bestede Euro te geven. Rekent de klant een prachtige bos bloemen van € 35,00 af? Dan ontvangt hij 35 punten op zijn klantenkaart. Hoe meer hij besteedt, hoe meer punten hij op zijn klantenkaart zal sparen.

Tips voor jouw bloemist.

  • Wil je het tulpenseizoen flink promoten? Geef dan dubbele punten op boeket tulpen waardoor de klant sneller zijn spaardoel behaalt én jij de verkoop van de tulp stimuleert.
  • Kun jij voordelig een bepaalde bloemsoort inkopen? Maak daar dan een 'verrassingsboeket' van, die de klant 'gratis' kan komen afhalen tegen inlevering van een X-aantal punten.
  • Voeg onze cadeaukaartmodule toe die jouw huidige klanten kunnen aanschaffen voor hun kennissenkring! (inderdaad; dit zijn nieuwe potentiële loyale klanten!)

Succesverhalen

Zij werken al met ons spaarsysteem

Wat kun je nog meer met ons systeem?

Je kunt ervoor kiezen om de gespaarde punten te laten inwisselen voor een korting, een tegoedbon of een seizoensboeket. Wil je een bepaald bloemstuk onder de aandacht brengen en de verkoop daarvan stimuleren? Geef dan bijvoorbeeld dubbele punten bij bestelling van dit product. Wil je jouw huidige klantenbestand uitbreiden? Kies dan voor onze cadeaukaartmodule, waarmee klanten hun kennissenkring kunnen voorzien van een aanbeveling, visitekaartje én tegoed voor jouw bloemisterij!

Jouw externe marketingafdeling. 

Of je nu kiest voor een klantenkaart, cadeaukaart of prepaidkaart voor jouw bloemisterij; wij staan áltijd voor je klaar om je te voorzien van hulp, inspiratie of advies rondom de implementatie en het succes van ons systeem. Zo kunnen wij advertenties voor je opmaken, promotiematerialen aanleveren en nieuwsbrieven opstellen en verzenden. Je kunt het zo gek niet verzinnen en wij regelen het voor je!

Advies op maat

We staan voor je klaar!

Aan de slag met ons systeem of heb je een vraag? Laat je gegevens achter en we geven je graag advies op maat!

Wij helpen je graag verder

Download ons ebook met 5 praktische tips!

Gratis aanvragen

Onze branches

Een bewezen spaarsysteem bij meer dan 3000 ondernemers in Nederland en België

Bekijk onze referenties