Meer weten?

Meer omzet en meer klanten in jouw wokrestaurant

Wokrestaurant

Klanten in jouw wokrestaurant komen ongetwijfeld vaker terug als zij worden beloont door een spaarsysteem. Maar je zorgt ook dat zij anderen stimuleren om in jouw restaurant te komen eten door cadeaukaarten!

Meer omzet in jouw wokrestaurant door een spaarsysteem.

Als ondernemer wil je graag winst maken en dat begrijpen wij maar al te goed. De belangrijkste basis daarvoor zijn jouw terugkerende klanten die positief moeten zijn over de kwaliteit van jouw restaurant, maar ook zeker over de service. Klanten houden van een extraatje, dus worden blij als zij beloont zullen worden voor hun loyaliteit. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat zij zich gewaardeerd voelen.

Door gebruik te maken van een spaarsysteem met een klantenkaart in jouw restaurant, kun je klanten punten geven na elk bezoek aan het restaurant. Geef de klanten bijvoorbeeld een punt voor elke uitgegeven euro en geef ze daarna korting op een bezoek bij een bepaald aantal gespaarde punten.

Wanneer jij jouw trouwe klanten beloont, zullen zij gegarandeerd blijven terugkomen - en waarschijnlijk zelfs vaker dan gepland.

Ons systeem is super simpel.

Je hebt voor ons systeem niet veel technische kennis nodig. Ons systeem staat los van jouw kassa en kan op verschillende manieren gebruikt worden, op een telefoon, tablet of computer. In ons CRM kun je gemakkelijk inzien wat voor transacties er plaats hebben gevonden, zodat je altijd grip hebt op de administratie.

Haal omzet naar voren met een cadeaukaart.

Ons systeem voor jouw wokrestaurant is niet alleen te gebruiken voor klantenbinding, maar ook voor cadeaukaarten. Dit allemaal in hetzelfde systeem, zodat je niet hoeft te schakelen. 

De omzet kun je gemakkelijk vergroten door gebruik te maken van de cadeaukaart, aangezien een groot percentage nooit wordt ingeleverd en je dus direct geld oplevert! Ook zorgen cadeaukaarten ervoor dat jouw klanten, andere klanten bekend maken met jouw wokrestaurants wat uiteindelijk zal zorgen voor meer vaste klanten en dus meer omzet.

Succesverhalen

Zij werken al met ons spaarsysteem

Geef klanten meerwaarde met een prepaid kaart.

Wil je direct geld in je kassa én ervoor zorgen dat klanten vaker terugkomen; bied in jouw wokrestaurant dan een prepaid kaart aan. Verkoop bijvoorbeeld een tegoedkaart voor €300 en zet hier een tegoed van €330 op, waardoor de klant direct voordeel heeft en het wokrestaurant direct dit geld in de kassa heeft.

Wij doen alles voor je. 

Voor welke soort oplossing je ook kiest; wij staan altijd voor je klaar om je te voorzien van hulp, inspiratie en/of advies over het spaarsysteem. We helpen je bijvoorbeeld bij advertenties, promotie en uiteraard ook bij nieuwsbrieven.

Advies op maat

We staan voor je klaar!

Aan de slag met ons systeem of heb je een vraag? Laat je gegevens achter en we geven je graag advies op maat!

Wij helpen je graag verder

Download ons ebook met 5 praktische tips!

Gratis aanvragen

Onze branches

Een bewezen spaarsysteem bij meer dan 3000 ondernemers in Nederland en België

Bekijk onze referenties