Meer weten?

Eenvoudig sparen en verzilveren

Beautysalon

De klanten van jouw schoonheidssalon komen terug vanwege jouw expertise en excellente service. Wat is er dan mooier om hen een extra status te geven in de vorm van een exclusieve 'VIP Card'?

Beloon loyaliteit.

Eén van de manieren om van klanten, loyále klanten te maken is door middel van ons Klantkaart Loyaliteitssysteem. Jouw klant wordt voorzien van een mooie Member Card of VIP Card, volledig in jouw eigen huisstijl. Wanneer jij jouw trouwe klanten beloont, zullen zij gegarandeerd blijven terugkomen.

Hoe ons systeem werkt voor jouw schoonheidssalon.

Het belonen van loyale klanten is iets wat bijna iedere schoonheidssalon doet, en niet zonder reden. Het is bewezen dat klanten trouw blijven wanneer zij beloond worden voor hun loyaliteit. Een veelvoorkomende manier is om de klanten een spaarpunt te geven per bestede Euro. Heeft de klant een schoonheidsbehandeling gehad van € 75,00? Dan ontvangt zij 75 punten op haar VIP Card. Hoe meer zij besteedt, hoe meer punten zij op haar VIP Card zal sparen.

Tips voor jouw schoonheidssalon.

  • Een nieuw verzorgingsproduct promoten? Of juist de verkoop van een ouder product stimuleren? Geef dubbele punten weg!
  • Laat jouw klanten sparen voor een gratis behandeling naar keuze tegen inlevering van een X-aantal punten
  • Voeg onze cadeaukaartmodule toe waarmee zowel in de salon als via de webshop betaald kan worden, of gebruik onze prepaid kaart waabij de klant vooraf tien behandelingen aanschaft en de elfde behandeling als bonus krijgt!

Succesverhalen

Zij werken al met ons spaarsysteem

Wat kun je nog meer met ons systeem?

Je kunt ervoor kiezen om de gespaarde punten te laten inwisselen voor een korting, een voucher voor een behandeling of een product uit jouw verzorgingscollectie. Wil je de rustige momenten opvullen met behandelingen of een bepaald product onder de aandacht brengen en de verkoop daarvan stimuleren? Geef dan dubbele punten bij de behandeling of aanschaf van dit product. Wil je jouw huidige klantenbestand uitbreiden? Kies dan voor onze cadeaukaartmodule, waarmee klanten zowel in jouw schoonheidssalon, als jouw webshop kunnen betalen. 

Jouw externe marketingafdeling. 

Of je nu kiest voor een klantenkaart in de vorm van een VIP Card, cadeaukaart of prepaidkaart voor jouw schoonheidssalon; wij staan áltijd voor je klaar om je te voorzien van hulp, inspiratie of advies rondom de implementatie en het succes van ons systeem. Zo kunnen wij advertenties voor je opmaken, promotiematerialen aanleveren en nieuwsbrieven opstellen en verzenden. Je kunt het zo gek niet verzinnen en wij regelen het voor je!

Advies op maat

We staan voor je klaar!

Aan de slag met ons systeem of heb je een vraag? Laat je gegevens achter en we geven je graag advies op maat!

Wij helpen je graag verder

Download ons ebook met 5 praktische tips!

Gratis aanvragen

Onze branches

Een bewezen spaarsysteem bij meer dan 3000 ondernemers in Nederland en België

Bekijk onze referenties