Meer weten?

Leidend in loyaliteit

Kleding

Het aanbod in de kledingwinkel branche is groot, onderscheiden van de concurrentie en zorgen dat jouw klanten loyále klanten worden is van essentieel belang.

Beloon loyaliteit.

Eén van de manieren om van klanten, loyále klanten te maken is door middel van ons Klantkaart Loyaliteitssysteem. Jouw klant wordt voorzien van een mooie klantenkaart, volledig in jouw eigen huisstijl. Jij beloont jouw klant met spaarpunten aan de hand van de besteding, en de klant beloont jou op zijn beurt met zijn loyaliteit. Wanneer jij jouw trouwe klanten beloont, zullen zij gegarandeerd blijven terugkomen.

Hoe ons systeem werkt voor jouw kledingwinkel.

Het belonen van loyale klanten is iets wat in veel kledingwinkels wordt ingezet. Een veelvoorkomende manier is om de klanten een spaarpunt per bestede Euro te geven. Koopt de klant een spijkerbroek van € 89,00? Dan ontvangt hij 89 punten op zijn klantenkaart. Hoe meer hij besteedt, hoe meer punten hij op zijn klantenkaart zal sparen.

Tips voor jouw kledingwinkel.

  • Nieuwe kledingcollectie promoten? Of juist de verkoop van de oude collectie stimuleren? Geef dubbele punten weg!
  • Voordelig accessoires kunnen inkopen? Geef deze weg tegen inwisseling van een X-aantal punten!
  • Voeg onze cadeaukaartmodule toe waarmee zowel in de kledingwinkel als via de webshop betaald kan worden!

Succesverhalen

Zij werken al met ons spaarsysteem

Wat kun je nog meer met ons systeem?

Je kunt ervoor kiezen om de gespaarde punten te laten inwisselen voor een korting, een voucher of een product uit jouw collectie. Wil je een bepaald product onder de aandacht brengen en de verkoop daarvan stimuleren? Geef dan bijvoorbeeld dubbele punten bij de aanschaf van dit product. Wil je jouw huidige klantenbestand uitbreiden? Kies dan voor onze cadeaukaartmodule, waarmee klanten zowel in jouw winkel, als jouw webshop kunnen betalen. 

Jouw externe marketingafdeling. 

Of je nu kiest voor een klantenkaart, cadeaukaart of prepaidkaart voor jouw kledingwinkel; wij staan áltijd voor je klaar om je te voorzien van hulp, inspiratie of advies rondom de implementatie en het succes van ons systeem. Zo kunnen wij advertenties voor je opmaken, promotiematerialen aanleveren en nieuwsbrieven opstellen en verzenden. Je kunt het zo gek niet verzinnen en wij regelen het voor je!

Advies op maat

We staan voor je klaar!

Aan de slag met ons systeem of heb je een vraag? Laat je gegevens achter en we geven je graag advies op maat!

Wij helpen je graag verder

Download ons ebook met 5 praktische tips!

Gratis aanvragen

Onze branches

Een bewezen spaarsysteem bij meer dan 3000 ondernemers in Nederland en België

Bekijk onze referenties