Meer weten?

Een totaaloplossing voor jullie inwoners

Gemeenten

Jullie inwoners tegemoet komen én het volledig inzicht en de bewaking van beschikbare budgetten? Ook dát regel je met ons systeem.

Help jullie inwoners.

Wanneer jullie de inwoners van de gemeente tegemoet willen komen in de vorm van producten of financiële tegoeden, dan willen jullie dit op een gebruiksvriendelijke manier doen. Tegelijkertijd moet je de de transacties kunnen registereren en de beschikbare budgetten op een veilige manier bewaken.

Om dit te realiseren is een waterdicht systeem nodig waar alle data veilig wordt opgeslagen, budgetten kunnen worden verdeeld en er samenwerkingspartners aan gekoppeld kunnen worden. Deze totaaloplossing bieden wij en diverse gemeenten gingen jullie al succesvol voor.

Toepassingen voor jullie gemeente.

  • Hanteren jullie een speciaal armoedebeleid? Geef inwoners een 'hulpkaart' met een X-bedrag wat te besteden is bij een aangesloten partners.
  • Willen jullie de inwoners van jullie gemeente stimuleren om gebruik te maken van bepaalde gemeentelijke diensten of attracties, laat hen dan punten sparen die in te wisselen zijn bij aangesloten partners.
  • Voeg onze cadeaukaartmodule toe waarmee alle ambtenaren een cadeaukaart kunnen ontvangen die besteed kan worden bij aangesloten partners.

Succesverhalen

Zij werken al met ons spaarsysteem

Wat kan er nog meer met ons systeem?

Jullie kunnen ervoor kiezen om de gespaarde punten te laten inwisselen voor een korting, een tegoedbon of een bepaalde gemeentelijke dienst. Willen jullie een bepaalde service onder de aandacht brengen? Geef dan bijvoorbeeld dubbele punten bij afname van deze service. 

Jullie externe marketingafdeling. 

Of jullie nu kiezen voor een klantenkaart in de vorm van een 'hulp pas', cadeaukaart of prepaidkaart voor jouw gemeente; wij staan áltijd voor jullie klaar om jullie te voorzien van hulp, inspiratie of advies rondom de implementatie en het succes van ons systeem. Zo kunnen wij advertenties voor je opmaken, promotiematerialen aanleveren en nieuwsbrieven opstellen en verzenden. Jullie kunnen het zo gek niet verzinnen en wij regelen het!

Advies op maat

We staan voor je klaar!

Aan de slag met ons systeem of heb je een vraag? Laat je gegevens achter en we geven je graag advies op maat!

Wij helpen je graag verder

Download ons ebook met 5 praktische tips!

Gratis aanvragen

Onze branches

Een bewezen spaarsysteem bij meer dan 3000 ondernemers in Nederland en België

Bekijk onze referenties