Meer weten?

Samen sterk met een gezamenlijke kaart

Winkeliersvereniging

Met veel plezier ondersteunen wij al jarenlang winkeliersverenigingen door heel Nederland met het genereren van meer traffic naar winkelstraten en gebieden. Samen sterk met een gezamenlijk spaarsysteem.

Beloon loyaliteit.

Eén van de manieren om van klanten, loyále klanten te maken is door middel van ons Klantkaart Loyaliteitssysteem. Niets is namelijk zo belangrijk als het aantrekken van klanten naar jullie winkelcentrum én hen daar vervolgens ook te houden! Daarom voorzien wij jullie klanten van een mooie klantenkaart, volledig in jullie eigen huisstijl. Jullie belonen jullie klanten met spaarpunten aan de hand van de besteding, en de klant beloont jullie op zijn beurt met zijn loyaliteit. Wanneer jullie de trouwe klanten van het winkelcentrum belonen, zullen zij gegarandeerd blijven terugkomen.

Hoe ons systeem werkt voor jullie winkeliersvereniging.

Het belonen van loyale klanten is iets wat in veel winkelcentra wordt ingezet. Een veelvoorkomende manier is om de klanten een spaarpunt per bestede Euro te geven. Koopt de klant een spijkerbroek van € 89,00 bij een aangesloten winkelier? Dan ontvangt hij 89 punten op zijn klantenkaart. Hoe meer hij besteedt, hoe meer punten hij op zijn klantenkaart zal sparen. Deze punten kunnen dan ook weer worden ingewisseld bij alle deelnemende winkeliers.

Tips voor jullie winkeliersvereniging.

  • Zijn er winkeliers die een nieuwe collectie willen promoten? Of juist de verkoop van de oude collectie stimuleren? Geef dubbele punten weg!
  • Kunnen jullie als vereniging voordelig producten inkopen bij een groothandel? Zet deze dan in als beloning tegen inwisseling van een X-aantal punten.
  • Voeg onze cadeaukaartmodule toe waarmee bij alle deelnemende ondernemers betaald kan worden!

Succesverhalen

Zij werken al met ons spaarsysteem

Wat kunnen jullie nog meer met ons systeem?

Jullie kunnen ervoor kiezen om de gespaarde punten te laten inwisselen voor een korting, een voucher of een product. Daarnaast ontwerpen wij 'voucher mailings' die naar alle kaarthouders verzonden zal worden. Deze mailing zit vol met aanbiedingen van alle deelnemende winkeliers en zal zorgen voor meer traffic naar iedere winkel! Willen jullie het huidige klantenbestand uitbreiden? Kies dan voor onze cadeaukaartmodule, waarmee klanten bij alle deelnemende winkeliers kunnen betalen. 

Wij hebben inmiddels bij meerdere winkeliersverenigingen bewezen dat ons loyaliteitssysteem werkt. Met een eigen klantenkaart zorgen jullie er voor dat klanten binnen het winkelgebied blijven, de naamsbekendheid wordt vergroot en jullie als professioneel team van winkeliers paraat staan om de klanten te helpen.

Daarnaast zorgt ons systeem er voor dat jullie inzicht krijgen in het klantgedrag, de omzet van de deelnemende winkeliers wordt verhoogd en dat jullie jezelf duidelijk kunnen onderscheiden van andere winkelcentra en steden, door middel van spraakmakende acties en evenementen voor kaarthouders.

Jouw externe marketingafdeling. 

Of jullie nu kiezen voor een klantenkaart, cadeaukaart of prepaidkaart voor jullie winkeliersvereniging; wij staan áltijd voor jullie klaar om jullie te voorzien van hulp, inspiratie of advies rondom de implementatie en het succes van ons systeem. Zo kunnen wij advertenties voor je opmaken, promotiematerialen aanleveren en nieuwsbrieven opstellen en verzenden. Jullie kunnen het zo gek niet verzinnen en wij regelen het!

Naast de marketing zorgen wij ook voor een snelle, professionele implementatie van het loyaliteitssysteem, zonder enorme investeringen. Indien gewenst kunnen wij de maandelijkse administratieve afhandeling ook voor jullie verzorgen, zodat er geen omkijken meer naar is en alles tot in de puntjes wordt geregeld!

Advies op maat

We staan voor je klaar!

Aan de slag met ons systeem of heb je een vraag? Laat je gegevens achter en we geven je graag advies op maat!

Wij helpen je graag verder

Download ons ebook met 5 praktische tips!

Gratis aanvragen

Onze branches

Een bewezen spaarsysteem bij meer dan 3000 ondernemers in Nederland en België

Bekijk onze referenties