Meer weten?

Waarom dit hét moment is om met cadeaukaarten te beginnen

We leven met elkaar in een bijzondere tijd waar creativiteit, geduld en uithoudingsvermogen belangrijk zijn voor iedere ondernemer. Wij hebben voor jou een oplossing waar je in deze tijden enorm veel profijt van zult ervaren: ons cadeaukaartsysteem!

We leven met elkaar in een bijzondere tijd waar creativiteit, geduld en uithoudingsvermogen belangrijk zijn voor iedere ondernemer. Omdat wij dagelijks in contact staan met ondernemers uit bijna iedere branche weten wij precies wat er speelt en waar de meeste uitdagingen liggen. Een belangrijke uitdaging is het verhogen van de omzet en genereren van liquiditeit. Wij hebben voor jou een oplossing waar je in deze tijden enorm veel profijt van zult ervaren: ons cadeaukaartsysteem! Hier volgen drie redenen waarom dit hét moment is om ermee te starten. 

Reden #1: Ideaal voor iedere gelegenheid. 
Of het nu de feestdagen van december zijn, Moederdag of een verjaardag ergens in het jaar: een cadeaukaart van jouw onderneming is het ideale geschenk voor iedere gelegenheid. Je genereert met een eigen cadeaukaart trouwens áltijd nieuw publiek. Het zijn namelijk jouw huidige enthousiaste klanten die een cadeaukaart voor iemand kopen die zij naar jouw winkel zullen leiden óf het zijn juist degene die op -zoek gaan naar een cadeaukaart van jouw onderneming, omdat zij weten dat de ontvanger van jouw producten gecharmeerd zal zijn. Hoe dan ook; je hebt iedere keer weer de kans om ook van zowel de cadeaukaart-ontvanger als de cadeaukaart-gever een loyale, terugkerende klant te maken!  

Reden #2: Directe omzet. 
Directe omzet is in veel gevallen het eerste pluspunt wat wij horen van onze cadeaukaartgebruikers. Naast dat jouw cadeaukaart ervoor zorgt dat jouw naamsbekendheid groeit, meer ambassadeurs worden geworven en nieuw verkeer naar jouw onderneming komt, is het natuurlijk hartstikke fijn dat er direct omzet in jouw kassa terecht komt. Wist je trouwens dat gemiddeld 20 procent van de cadeaukaarten niet wordt ingewisseld? Dan is het zelfs een extra ‘cadeautje’ voor jou! 

Reden #3: Via jouw webshop te verzilveren.  
Stel je voor; ik ben een trouwe klant van jouw kledingwinkel in de Randstad. Ik vind jouw collectie fantastisch en eigenlijk zou ik iets uit jouw winkel cadeau willen doen aan mijn vriend uit Maastricht. Iets uitzoeken vind ik lastig, want ik weet zijn maat en smaak niet zo goed, en als ik hem een jouw handgeschreven cadeaubon geef, is hij verplicht helemaal uit Maastricht naar jouw winkel te komen om iets uit te zoeken. Nee, dan zal ik toch maar een flesje wijn voor hem kopen in zo’n geval. Dit is echter verleden tijd, wanneer je ons cadeaukaartsysteem gebruikt en de cadeaukaart ook verzilverd kan worden op jouw webshop! Mijn vriend in Maastricht kijkt op zijn gemak rond, besteld en betaald met zijn unieke cadeaukaart en jij hebt er weer een blije ambassadeur bij in het zuiden van het land! 

We noemen er hier slechts drie, maar we kunnen natuurlijk nog dertig andere redenen verzinnen waarom cadeaukaarten zo ideaal zijn om in te zetten. Helemaal nu! Ben je benieuwd? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en dan brainstormen we over de mogelijkheden!

Deel deze blog:

Onze branches

Een bewezen spaarsysteem bij meer dan 3000 ondernemers in Nederland en België

Bekijk onze referenties