Meer weten?

Klantkaart Loyaliteitssysteem

Een spaarsysteem is de basis voor loyale klanten.

Het Klantkaart Spaarsysteem ofwel Klantkaart Loyaliteitssysteem is gebaseerd op het toekennen van spaarpunten bij iedere aankoop van een klant in jouw winkel. Het aantal punten dat jij toekent kan gekoppeld zijn aan het bedrag van de besteding, maar kan ook per periode of per productgroep wisselen. Het Klantkaart Loyaliteitssysteem werkt snel en eenvoudig, met een speciale terminal in de winkel. 

Loyaliteitssystemen als marketingmiddel

Omdat iedere spaarpas op naam wordt geregistreerd in een database, heb jij gedetailleerd inzicht in de bestedingen van jouw klanten. Dat maakt het mogelijk om met het Klantkaart Loyaliteitssysteem, voor specifieke klantgroepen of voor specifieke producten, verkoopacties te organiseren.

Klantkaart Loyaliteitssystemen - eenvoudig en effectief

Als je besluit te gaan werken met een Klantkaart Loyaliteitssysteem, krijg je niet alleen de beschikking over een modern loyaliteitsprogramma maar zorgen wij er ook voor dat het goed werkt. Naast een klantenpas in jouw eigen huisstijl, zorgen wij ook voor de technische installatie van het systeem. En natuurlijk geven wij je tips en adviezen om jouw Loyaliteitssysteem tot een succes te maken.

Onze branches

Een bewezen spaarsysteem bij meer dan 3000 ondernemers in Nederland en België

Bekijk onze referenties