Meer weten?

Loyaliteit

Loyaliteit van jouw klanten wordt niet vanzelf ontwikkeld, jij zult er zelf iets aan moeten doen.

Het is en blijft een uitdaging om constant klanten te krijgen, je moet er namelijk rekening mee houden dat de concurrent er ook alles aan doet om klanten te werven. Jij kunt ervoor kiezen om je alleen in te zetten voor het werven van nieuwe klanten, maar je kunt je ook inzetten om bestaande klanten terug te laten komen. Bij dit laatste wordt loyaliteit ontwikkeld.
 
Waarom zou je je constant blijven richten op het binnenhalen van nieuwe klanten? Je kunt je ook inzetten om bestaande klanten terug te blijven halen en wanneer deze klanten tevreden blijven, zullen ze dit ook aan hun omgeving kenbaar maken. Je ontwikkelt hiermee dus loyaliteit en tegelijk gratis promotie voor jouw zaak.

Bij Klantkaart hebben we een loyaliteitsprogramma waarmee bestaande klanten vaker bij je terugkomen. Jij beloont namelijk de loyaliteit van de klanten door middel van spaarpunten die op een klantenpas worden bijgeschreven.

Met een loyaliteitsprogramma van Klantkaart kun je ervoor zorgen dat je nieuwe klanten werft en dat jouw klanten vaker bij je terugkomen. Je beloont de loyaliteit van jouw klanten door middel van spaarpunten die op een klantenpas worden bijgeschreven.

Spaarprogramma als basis voor loyaliteit

Het spaarprogramma van Klantkaart maakt het voor jou als winkelier en voor jouw klanten makkelijk om voor iedere aankoop in de winkel punten te sparen. Jij hebt in de winkel een terminal, eventueel gekoppeld aan het eigen kassasysteem en de klant heeft een chipkaart waarop de spaarpunten worden bijgeschreven.

Loyaliteit voor zelfstandige winkeliers en winkelketens

Klantkaart biedt voor iedere situatie een passend spaarsysteem. Zowel voor zelfstandige winkeliers als voor winkelketens of winkelcentra. Met minimale investeringen kun je beschikken over een professioneel Klantkaart Loyaliteitssysteem. En voor advies en ondersteuning kun je altijd rekenen op de loyaliteit van Klantkaart.

Onze branches

Een bewezen spaarsysteem bij meer dan 3000 ondernemers in Nederland en België

Bekijk onze referenties