Meer weten?

Klantenpas

De klantenpas biedt tal van voordelen voor de klant, waarmee je van jouw klanten, loyale klanten kunt maken.

Een passende klantenpas oplossing voor iedere situatie

Voor iedere situatie biedt Klantkaart een passende oplossing; sparen via jouw smartphone, gebruikmaken van onze online spaarterminal of een losse terminal, alles is mogelijk. Direct inzien van klantgegevens, spaarsaldo, eenvoudig bijschrijven van spaartegoed, eenvoudig verzilveren van het spaartegoed, met jouw eigen klantenpas ga je de slag om de klant winnen. 

Heb je een CCV betaalterminal in gebruik? Dan kun je deze terminal ook inzetten om mee sparen, hierdoor heb je geen extra terminal nodig.

Weet wie jouw klanten zijn met het Klantkaart CRM

Met behulp van het Klantkaart CRM en de klantenpas krijg je inzicht in al jouw geregistreerde klanten zodat je precies op de hoogte bent van wie jouw klanten zijn en wat hun koopgedrag is. Ook kun je vanuit dit CRM jouw klanten e-mailen met het laatste nieuws en de laatste updates en klanten een verjaardags- en of welkomstmailing sturen.

Zelfstandige winkelier, franchiseformule of winkeliersvereniging?

Het Klantkaart loyaliteitssysteem is geschikt voor zowel zelfstandige winkeliers als voor winkelketens of winkelcentra.

Meer weten over het spaarsysteem met een klantenpas?

Ons nieuwe full service loyaliteitspakket is voor elke onderneming geschikt en dus ook voor jouw onderneming! Voor slechts €39 p.m. ben je volledig voorzien van een spaarsysteem met marketing mogelijkheden en krijg je zelfs 100 klantenpassen gratis!

Neem nu contact met ons op, om zo snel mogelijk te kunnen beginnen!

Onze branches

Een bewezen spaarsysteem bij meer dan 3000 ondernemers in Nederland en België

Bekijk onze referenties