Meer weten?

Eindelijk, het is zover!

KaartInzicht is live!

Na maanden keihard werken is het zover, ons nieuwe CRM systeem, KaartInzicht is live!

We hebben keihard gewerkt aan een nieuwe CRM systeem, KaartInzicht, voor nog beter inzicht in het gedrag van jouw klanten. Daarnaast is het ook veel makkelijker om aan de slag te gaan met e-mail campagnes!

Laten we eens kijken naar vijf geweldige functies die dit systeem biedt en hoe ze jou kunnen helpen bij het verbeteren van jouw dagelijkse taken.

1. Snelle zoekfuncties naar consumentgegevens:
Heb je ooit kostbare tijd verspild aan het zoeken naar specifieke klantinformatie? Met KaartInzicht behoort dat tot het verleden. Met de snelle zoekfuncties kun je eenvoudig de gegevens van een klant vinden, zoals contactgegevens, spaargedrag en bezoekfrequentie. Hierdoor kun je snel reageren op klantvragen en gepersonaliseerde service bieden.

2. Makkelijke rapportages van spaargedrag:
Inzicht hebben in het spaargedrag van klanten is essentieel voor het begrijpen van hun behoeften en het aanbieden van relevante aanbiedingen. KaartInzicht maakt het genereren van rapportages over spaargedrag eenvoudig. Je kunt trends en patronen identificeren, klantsegmenten definiëren en gerichte marketingcampagnes opzetten om de klantloyaliteit te vergroten.

3. Duidelijk inzicht in cadeaukaarten:
Cadeaukaarten zijn een populaire keuze voor klanten, maar het beheren ervan kan een uitdaging zijn. Je wilt natuurlijk ten alle tijden weten wat het uitstaande saldo is en dit gemakkelijk kunnen inzien. In KaartInzicht kun je een duidelijk inzicht krijgen in de status en het gebruik van cadeaukaarten. Hierdoor kun je klanten effectiever ondersteunen bij het inwisselen van hun cadeaukaarten en tegelijkertijd de verkoop stimuleren.

4. Makkelijke tool voor e-mailmarketing:
E-mailmarketing is een krachtig instrument om klantrelaties op te bouwen en nieuwe kansen te creëren. KaartInzicht beschikt over een geïntegreerde tool voor e-mailmarketing, waarmee je gepersonaliseerde e-mailcampagnes kunt ontwerpen en verzenden naar specifieke klantsegmenten. Hierdoor kun je op een efficiënte manier klanten betrekken, hun betrokkenheid vergroten en conversies stimuleren.

5. Verbeterde snelheid:
Tijd is kostbaar, en KaartInzicht begrijpt dat volledig. Met verbeterde snelheid en prestaties kun je taken sneller uitvoeren en de productiviteit verhogen. Je kunt moeiteloos door het systeem navigeren, gegevens bewerken en rapporten genereren zonder hinderlijke vertragingen. Dit stelt je in staat om meer te doen in minder tijd en je te concentreren op wat echt belangrijk is: het opbouwen van waardevolle klantrelaties.

Concluderend biedt KaartInzicht een reeks krachtige functies die jouw werk als professional aanzienlijk zullen verbeteren!

Deel deze blog:

Onze branches

Een bewezen spaarsysteem bij meer dan 3000 ondernemers in Nederland en België

Bekijk onze referenties