Meer weten?

Wat vind je ervan?

Hij is mooi he?

Als het goed is heb je hem nu in handen, of in ieder geval kijk je er naar: een voorbeeldje van jouw eigen exclusieve klantenkaart. We weten natuurlijk dat jouw pasje in jouw huisstijl ontworpen zal worden, maar zeg zelf: het ziet er wel mooi uit zo'n eigen pas. Toch? 

Trots.
We zijn stiekem toch wel erg trots dat we onszelf marktleider mogen noemen in het MKB op het gebied van betaalkaarten, loyaliteit en sparen, waarbij we vooral gespecialiseerd zijn in klantenkaart oplossingen voor ondernemingen zoals die van jullie. 

Ons Klantenkaart systeem.
Met jullie eigen klantenkaartsysteem kan er bij jullie fysieke of webshop besteding een x-aantal punten worden toegekend op een klantenkaart. Deze punten kunnen zowel stelselmatig als actiematig worden toegekend en zodra er vervolgens een x-aantal punten zijn gespaard, mogen deze ingewisseld worden voor een korting, cadeau of gratis product. Alle acties maken we kenbaar in periodieke nieuwsbrieven en bouwen we aan een langdurige, loyale relatie!

Lees meer

Zij gingen je voor

Jullie voorgangers.

Inmiddels maken zo’n drieduizend ondernemers gebruik van ons systeem, waaronder grote winkelketens, gemeentes, zelfstandige winkeliers, schoonheidssalons en restaurants. Lees hier wat een kleine selectie van ons systeem vindt en laat je door hen overtuigen!

Goud, zilver, brons, met gestansde letters, alles is mogelijk.

Ontworpen, helemaal in jouw huisstijl

Speciaal voor jou maken we een klantenkaart volledig op maat, precies zoals jij hem wilt hebben. Laat je inspireren door een aantal voorbeelden, maar laat ook vooral je creativiteit de vrije loop. De rest kun je overlaten aan onze designers!

Start al over 10 werkdagen

Klaar voor?

En? Ben je er al klaar voor om een eigen klantenkaart te implementeren? We hebben het niet voor niets groot op de kaart laten printen: Beloon jullie vaste klanten en zorg voor nóg meer klantenbinding! Zoals je in de kaart al kon lezen krijg je álles wat je nodig hebt om te starten en daarna staan we altijd stand-by voor vragen, hulp en advies.

Veelgestelde vragen

Advies op maat

Ja, ik wil starten met mijn eigen cadeaukaarten

Ja! Ik wil heel graag mijn eigen cadeaukaart en ontvang graag alles wat hiervoor nodig is, voor €249,- en daarna maandelijks €39,-

Veelgestelde vragen over klantenkaarten

Ik wil geen standaard klantenkaart, maken jullie ook aparte kaarten?

Dit is een vraag die wij vaker krijgen en uiteraard kunnen wij jouw kaart zo maken dat deze naadloos aansluit bij jouw huisstijl en wensen. Wil je een matte kaart, een kaart met een gouden randje, zilveren cijfers zoals op een creditcard of jouw logo in goud folie? Alle opties zijn mogelijk!

Ik kan zelf geen ontwerp maken voor mijn kaart.

Gelukkig hebben wij hier heel veel ervaring in en stoppen niet totdat wij jouw perfecte kaart hebben ontworpen!

Kan ik zelf een ontwerp voor mijn kaart aanleveren?

Dan kan uiteraard, hier ben je volledig vrij in. Wij sturen jou onze aanleverspecificaties zodat jij jouw creativiteit de vrije loop kan laten gaan.

Werkt de klantenkaart ook bij meerdere filialen en/of afhaalpunten?

Ja zeker, dan koppelen we deze aan het hoofdaccount en kun je per filiaal precies monitoren wat er gebeurd met alle transacties. Dat is toch supermooi? We rekenen voor ieder volgend filiaal slechts 50% van de maandprijs, dus daar hoef je het niet voor te laten!

Kan ik ook voor een cadeaukaart kiezen?

Wil je in plaats van een klantenkaart liever een cadeaukaart, waarmee je de omzet naar voren haalt én nog eens verhoogd? Of wil je het gewoon allebei? Dan kan dat eenvoudig via exact dezelfde app. Het cadeaukaartsysteem kost maandelijks €10,- minder, en als je het allebei wilt betaal je €20,- erbij. We houden het graag eenvoudig én leuk!

Kan de klantenkaart gekoppeld worden aan mijn kassa?

We houden niet van ingewikkelde software, koppelingen en om de haverklap errors. Om die reden draait ons systeem volledig op zichzelf en koppelen we expres niets direct aan jouw huidige kassasysteem. Heb je toegang tot een browser op je kassa, dan kun je ons systeem gebruiken. Op deze manier blijf je flexibel in het gebruik én ben je niet afhankelijk van jouw kassaleverancier wanneer je acties of toepassingen wilt aanpassen.

Heb ik inzicht in het openstaande saldo en overige rapportages?

Soms wat saai, maar wel enorm interessant: het inzien van de rapportages. Wanneer vond welke transactie plaats, hoeveel klantenkaarten er in omloop zijn, hoeveel saldo staat er in totaal uit en wat is er al ingewisseld? Wat je maar wilt weten is terug te zien in het rapportagesysteem en wanneer je geen tijd hebt om het uit te zoeken, leveren wij het aan; wat en wanneer je maar wilt.

Ook kun je jouw klanten vanuit dit zelfde systeem mailen.

Ik heb extra kaarten nodig, kan dat?

Samen zorgen er er natuurlijk voor dat jouw eigen klantenkaart een groot succes wordt en dat je binnen de kortste keren door de eerste voorraad heen bent. Bijbestellen gaat eenvoudig en kost slechts €1,- per stuk, afhankelijk van het aantal dat je nodig hebt.

Kan de klantenkaart gekoppeld worden aan mijn webshop?

Heb je een webshop en wil je dat jouw klanten ook punten kunnen sparen bij hun online aankoop? Voeg dan eenvoudig een extra veld toe aan het bestelformulier waar de klant zijn of haar klantenkaartnummer kan invoeren. Wij zorgen er dan voor dat de punten netjes op de kaart van de desbetreffende klant komen te staan.

Ik heb al een andere klantenkaart

Wanneer je al een papieren klantenkaart gebruikt, met zegeltjes of stempels, zou je denken dat het voor nu prima is. Maar wanneer je het toch een stukje professioneler wilt aanpakken, fraude tegen wilt gaan, meer inzicht wilt hebben in wat er in omloop is en hem ook graag digitaal wilt inzetten, dan is ons systeem een ideale oplossing. Maak je reeds gebruik van een andere klantenkaartaanbieder en wil je liever met ons werken, dan nemen wij het contract gewoon over, zonder gedoe.

Ik heb geen zin in gedoe, hoe gemakkelijk werkt alles?

Mooi, wij ook niet. Daarom houden we alles graag zo eenvoudig en leuk mogelijk. Je hoeft bij ons geen jarenlang contract te tekenen; je gaat aan de slag met ons systeem en bevalt het niet? Dan stop je ermee. We adviseren je wel het minimaal een jaartje te doen, anders krijg je een averechts effect bij jouw klanten, maar we garanderen je dat je alleen maar leuke reacties zult krijgen en daarna echt niet meer wilt stoppen.

Staat je vraag er niet tussen?

Het kan zijn dat je een andere vraag hebt natuurlijk. Op deze pagina hebben we nog meer veel gestelde vragen staan, maar je hebt het allersnelst antwoord op je vraag wanneer je ons even een berichtje stuurt of belt naar 088 55 268 00

Onze branches

Een bewezen spaarsysteem bij meer dan 3000 ondernemers in Nederland en België

Bekijk onze referenties