Meer weten?

Wat vind je ervan

Hij is mooi he?

Als het goed is heb je hem nu in handen of in ieder geval kijk je er naar: een voorbeeldje van jouw eigen exclusieve cadeaukaart. We weten natuurlijk dat jouw pasje niet goud of zilver moet worden en de kroon straks wordt vervangen door jullie eigen beeldmerk, maar zeg zelf: het ziet er wel mooi uit. Toch? 

Trots.
We zijn stiekem toch wel erg trots dat we onszelf marktleider mogen noemen in het MKB op het gebied van betaalkaarten, loyaliteit en sparen, waarbij we vooral gespecialiseerd zijn in cadeaukaart oplossingen voor ondernemingen zoals die van jullie. 

Directe omzet.
Met ons cadeaukaart-systeem kan ieder gewenst bedrag van op een cadeaukaart worden gezet en vervolgens afgeboekt worden. Het grote voordeel van ons cadeaukaart-systeem is dat de onderneming direct cash in de kassa heeft en de klant zelf kan bepalen wanneer hij het tegoed gebruikt. De cadeaukaart is geschikt om zowel fysiek in de winkel, als via een webshop, af te rekenen en nog even wat inside information: gemiddeld wordt 23% van de cadeaukaarten niet ingewisseld. Dit is dus directe omzet voor jullie!

Lees meer

Zij gingen je voor

Jullie voorgangers.

Inmiddels maken zo’n drieduizend ondernemers gebruik van ons systeem, waaronder grote winkelketens, gemeentes, zelfstandige winkeliers, schoonheidssalons en restaurants. Lees hier wat een kleine selectie van ons systeem vindt en laat je door hen overtuigen!

Goud, zilver, brons, met gestansde letters, alles is mogelijk.

Ontworpen, helemaal in jouw huisstijl

We zeiden het al eerder: jullie pasje wordt niet blauw en er hoeft ook geen oranje kroon op, zoals het glinsterende pasje wat je voor je hebt. Speciaal voor jou maken we een cadeaukaart volledig op maat, precies zoals jij hem wilt hebben. Laat je inspireren door een aantal voorbeelden, maar laat ook vooral je creativiteit de vrije loop. De rest kun je overlaten aan onze designers!

Start al over 10 werkdagen

Klaar voor?

En? Ben je er al klaar voor om een eigen cadeaukaart te implementeren? We hebben het niet voor niets groot op de kaart laten printen: Leuk om te geven en krijgen, maar nóg leuker om te verkopen! Zoals je in de kaart al kon lezen krijg je álles wat je nodig hebt om te starten en daarna staan we altijd stand-by voor vragen, hulp en advies.

Veelgestelde vragen

Advies op maat

Ja, ik wil starten met mijn eigen cadeaukaarten

Ja! Ik wil heel graag mijn eigen cadeaukaart en ontvang graag alles wat hiervoor nodig is, voor €249,- en daarna maandelijks €29,-

Veelgestelde vragen over cadeaukaarten

Heb ik inzicht in het openstaande saldo en overige rapportages?

Soms wat saai, maar wel enorm interessant: het inzien van de rapportages. Wanneer vond welke transactie plaats, hoeveel cadeaukaarten er in omloop zijn, hoeveel saldo staat er in totaal uit en wat is er al ingewisseld? Wat je maar wilt weten is terug te zien in het rapportagesysteem en wanneer je geen tijd hebt om het uit te zoeken, leveren wij het aan; wat en wanneer je maar wilt.

Krijgen klanten inzicht in hun saldo?

Ja, dankzij onze saldochecker die je heel gemakkelijk in jouw eigen website kan integreren, kunnen klanten online het saldo inzien.

Kan de cadeaukaart gekoppeld worden aan mijn webshop?

Ja, dat is het mooie van onze cadeaukaarten aangezien je deze kan integreren in jouw eigen webshop. Hierdoor kunnen de kaarten worden ingewisseld in de winkel, maar kunnen klanten de kaart ook verzilveren in jouw webshop.

Ik wil wel een kaart met saldo, maar geen cadeaukaart.

Dit kan, wij bieden namelijk ook prepaid kaarten aan die je in delen kan op- en afwaarderen.

Ik heb meerdere filialen en/of afrekenpunten, kan dat?

Heb je meerdere filialen waar je gebruik wilt maken van het cadeaukaartsysteem? Dan koppelen we deze aan het hoofdaccount en kun je per filiaal precies monitoren wat er gebeurd met alle transacties. Dat is toch supermooi? We rekenen voor ieder volgend filiaal slechts 50% van de maandprijs, dus daar hoef je het niet voor te laten!

Kan ik hetzelfde systeem ook gebruiken voor klantenkaarten?

Zeker, wil je in plaats van een cadeaukaart liever een klantenkaart, waarmee je jullie klanten kunt belonen naarmate zij meer besteden? Of wil je het gewoon allebei? Dan kan dat eenvoudig via exact dezelfde app. Het klantenkaartsysteem kost maandelijks €10,- extra en als je het allebei wilt betaal je €20,- erbij. We houden het graag eenvoudig en leuk!

Kan het systeem ook gekoppeld worden aan mijn kassa?

We houden niet van ingewikkelde software, koppelingen en om de haverklap errors. Om die reden draait ons systeem volledig op zichzelf en koppelen we expres niets direct aan jouw huidige kassasysteem. Heb je toegang tot een browser op je kassa, dan kun je ons systeem gebruiken. Op deze manier blijf je flexibel in het gebruik én ben je niet afhankelijk van jouw kassaleverancier wanneer je acties of toepassingen wilt aanpassen.

Wat kosten extra kaarten?

Samen zorgen er er natuurlijk voor dat jouw eigen cadeaukaart een groot succes wordt en dat je binnen de kortste keren door de eerste voorraad heen bent. Bijbestellen gaat eenvoudig en kost slechts €1,- per stuk, inclusief een cadeaukaartenvelop, afhankelijk van het aantal dat je nodig hebt. 

Kan de cadeaukaart ook gekoppeld worden aan mijn webshop?

Heb je een webshop en wil je dat jouw klanten hun aankoop ook kunnen betalen met jouw cadeaukaart, dan is dat geen probleem en regelen wij dit voor je. Voortaan kun je dan naast jouw huidige betaalmogelijkheden, zoals iDeal, Paypal en Creditcard ook kiezen voor het betalen met jouw eigen cadeaukaart!

De implementatie daarvan regelen wij volledig, daar hoeft jouw webbouwer zelfs niet voor aan de slag te zetten.

Ik heb al een andere cadeaukaart

Wanneer je al een papieren cadeaukaart gebruikt, zou je denken dat het voor nu prima is. Maar wanneer je fraude tegen wilt gaan, meer inzicht wilt hebben in wat er in omloop is en hem ook graag digitaal wilt inzetten, dan is ons systeem een ideale oplossing. Maak je reeds gebruik van een andere cadeaukaartaanbieder en wil je liever met ons werken, dan nemen wij het contract gewoon over, zonder gedoe.

Ik heb geen zin in gedoe, hoe gemakkelijk werkt alles?

Mooi, wij ook niet. Daarom houden we alles graag zo eenvoudig en leuk mogelijk. Je hoeft bij ons geen jarenlang contract te tekenen; je gaat aan de slag met ons systeem en bevalt het niet? Dan stop je ermee. We adviseren je wel het minimaal een jaartje te doen, anders krijg je een averechts effect bij jouw klanten, maar we garanderen je dat je alleen maar leuke reacties zult krijgen en daarna echt niet meer wilt stoppen.

Onze branches

Een bewezen spaarsysteem bij meer dan 3000 ondernemers in Nederland en België

Bekijk onze referenties