Meer weten?

De lancering van de Doesburgse Dukatenpas!

Naast het opzetten van een spaarsysteem voor de zelfstandige ondernemer, heeft Klantkaart ook al talloze succesvolle spaarsystemen opgezet voor winkeliersverenigingen zoals nu met de Doesburgse dukatenpas in Doesburg! Maar waarom zou je als zelfstandige winkelier meedoen aan een spaarsysteem voor de winkeliersvereniging in plaats van het opzetten van een eigen spaarsysteem? Dat werkt als volgt.

In elke grote provincie bestaan er een aantal grote steden waar de inwoners geld uitgeven aan de grotere ketens. Als dorp of kleinere stad is deze ontwikkeling erg ongunstig aangezien inwoners hierdoor geen geld meer uitgeven in de plaatselijke supermarkt, bij de slager of bij de lokale boutique. Het is als kleinere stad belangrijk om ervoor te zorgen dat deze gezellige en gemoedelijke winkelgebieden niet verdwijnen en daarom is een gezamenlijk spaarsysteem vaak de juiste oplossing voor dit probleem.

Hoe werkt sparen binnen een winkeliersvereniging?
Klanten kunnen een spaarpas aanschaffen waarmee zij met één pas bij verschillende ondernemers punten kunnen sparen op basis van het besteedde bedrag. De ondernemer kan zelf bepalen welk percentage hij weggeeft. Heeft een klant 100 punten gespaard? Dan kan hij/zij er zelf voor kiezen waar deze punten worden uitgegeven. De deelnemende ondernemers kunnen onafhankelijk een actie opstellen waarin zij duidelijk maken wat de klant bij verzilvering van de punten ontvangt. Zo kan de klant bijvoorbeeld voor 100 punten een gratis brood halen bij de bakker, of voor 100 punten 30% korting krijgen bij de favoriete kledingwinkel. Hierdoor heeft de klant de vrije keus om de punten te besteden waar hij/zij wilt.

De Doesburgse Dukatenpas
Het gezellige Doesburg was na het zien van het succesvolle spaarsysteem in de gemeente Putten en Denekamp, direct enthousiast en is met ons om tafel gaan zitten om de mogelijkheden van het spaarsysteem te bespreken. Na vele succesvolle strategische besprekingen, zijn er inmiddels 30 deelnemende ondernemers en was het tijd om het Klantkaart Loyaliteitssysteem in Doesburg op te zetten. 

De dag van de lancering
De Doesburgse Ducatenpas werd gelanceerd in het centrum van Doesburg, waarbij de eerste pas werd overhandigd aan de burgemeester van Doesburg. Vele enthousiaste inwoners van Doesburg hadden op deze dag de kans om de pas aan te schaffen om zo direct aan de slag te kunnen gaan!

Wij wensen Doesburg onwijs veel spaarplezier met de Doesburgse Dukatenpas toe!

Deel deze blog:

Onze branches

Een bewezen spaarsysteem bij meer dan 3000 ondernemers in Nederland en België

Bekijk onze referenties