Meer weten?

Sparen met CCV Terminal

Door heel Nederland kom je ze tegen; de betaalterminals van CCV.

Exclusieve samenwerking

Klantkaart is in de Nederland marktleider op het gebied van loyalteitssystemen voor het MKB, winkeliersverenigingen en franchiseformules. Tevens is Klantkaart hierdoor partner van de grote partij Intersolve - een samenwerking met CCV.

Beloningen

Hoe de klanten door middel van de spaarpas beloond worden, is volledig naar eigen invulling te bepalen. Beloon de klanten bijvoorbeeld bij 100 spaarpunten met een gratis taart of kies ervoor om €10 korting te geven. Voor iedere onderneming is de manier van belonen uiteraard verschillend, maar een ondernemer weet als de beste waar zijn klanten blij van worden.

Elektronische spaarpassen

Sparen is mogelijk op vele verschillende manieren. Wij kennen allemaal wel de stempelkaarten, knipkaarten en zegels plakken, maar dit is vaak omslachtig werk en zorgt voor veel extra werk voor de medewerkers.

Door de vele technische ontwikkelingen is elektronisch sparen met een spaarpas zeker geen overbodige luxe meer. Dit sparen gaat zo gemakkelijk als het invoeren van de pas in de terminal, het bedrag in te toetsen en je bent klaar! Daarnaast zal je door middel van een elektronisch spaarsysteem, in combinatie met een een aantal spaarpassen, inzicht krijgen in jouw klantenbestand.

Aan de hand van een persoonlijke database kun je als ondernemer gemakkelijk overzichten inzien, die volledig gecustomized kunnen worden met informatie die voor jou van belang is.

Met jouw klanten in contact blijven

Vanuit ons CRM systeem kun je gericht bepaalde klantgroepen mailen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld klanten, die lang niet bij je in de winkel zijn gekomen, een aanbieding doen of jouw beste klanten uitnodigingen voor een speciale avond.

Geen gegevens meer kwijt

Is een klant een stempelkaart kwijt? Dan is het op geen enkele manier te achterhalen hoeveel de klant gespaard heeft, waardoor de kans groot is dat de klant niet bereid is om opnieuw te beginnen met sparen. Met een elektronisch systeem - met spaarpassen - loop je dit risico niet omdat alle gegevens direct veilig in de database opgeslagen zullen zijn.

Tevreden klanten

Aan het eind van de rit zul je, door te werken met een spaarpas, onder andere tevreden klanten hebben die regelmatig bij je terug zullen komen. Deze klanten zullen enthousiast zijn door jouw beloningen en daarnaast meer uitgeven, waardoor jij jouw omzet zal zien groeien!

Onze branches

Een bewezen spaarsysteem bij meer dan 3000 ondernemers in Nederland en België

Bekijk onze referenties