Meer weten?

Cadeaukaarten

Heb ik inzicht in het openstaande saldo en overige rapportages?

Soms wat saai, maar wel enorm interessant: het inzien van de rapportages. Wanneer vond welke transactie plaats, hoeveel cadeaukaarten er in omloop zijn, hoeveel saldo staat er in totaal uit en wat is er al ingewisseld? Wat je maar wilt weten is terug te zien in het rapportagesysteem en wanneer je geen tijd hebt om het uit te zoeken, leveren wij het aan; wat en wanneer je maar wilt.

Krijgen klanten inzicht in hun saldo?

Ja, dankzij onze saldochecker die je heel gemakkelijk in jouw eigen website kan integreren, kunnen klanten online het saldo inzien.

Kan de cadeaukaart gekoppeld worden aan mijn webshop?

Ja, dat is het mooie van onze cadeaukaarten aangezien je deze kan integreren in jouw eigen webshop. Hierdoor kunnen de kaarten worden ingewisseld in de winkel, maar kunnen klanten de kaart ook verzilveren in jouw webshop.

Ik wil wel een kaart met saldo, maar geen cadeaukaart.

Dit kan, wij bieden namelijk ook prepaid kaarten aan die je in delen kan op- en afwaarderen.

Ik heb meerdere filialen en/of afrekenpunten, kan dat?

Heb je meerdere filialen waar je gebruik wilt maken van het cadeaukaartsysteem? Dan koppelen we deze aan het hoofdaccount en kun je per filiaal precies monitoren wat er gebeurd met alle transacties. Dat is toch supermooi? We rekenen voor ieder volgend filiaal slechts 50% van de maandprijs, dus daar hoef je het niet voor te laten!

Kan ik hetzelfde systeem ook gebruiken voor klantenkaarten?

Zeker, wil je in plaats van een cadeaukaart liever een klantenkaart, waarmee je jullie klanten kunt belonen naarmate zij meer besteden? Of wil je het gewoon allebei? Dan kan dat eenvoudig via exact dezelfde app. Het klantenkaartsysteem kost maandelijks €10,- extra en als je het allebei wilt betaal je €20,- erbij. We houden het graag eenvoudig en leuk!

Kan het systeem ook gekoppeld worden aan mijn kassa?

We houden niet van ingewikkelde software, koppelingen en om de haverklap errors. Om die reden draait ons systeem volledig op zichzelf en koppelen we expres niets direct aan jouw huidige kassasysteem. Heb je toegang tot een browser op je kassa, dan kun je ons systeem gebruiken. Op deze manier blijf je flexibel in het gebruik én ben je niet afhankelijk van jouw kassaleverancier wanneer je acties of toepassingen wilt aanpassen.

Wat kosten extra kaarten?

Samen zorgen er er natuurlijk voor dat jouw eigen cadeaukaart een groot succes wordt en dat je binnen de kortste keren door de eerste voorraad heen bent. Bijbestellen gaat eenvoudig en kost slechts €1,- per stuk, inclusief een cadeaukaartenvelop, afhankelijk van het aantal dat je nodig hebt. 

Kan de cadeaukaart ook gekoppeld worden aan mijn webshop?

Heb je een webshop en wil je dat jouw klanten hun aankoop ook kunnen betalen met jouw cadeaukaart, dan is dat geen probleem en regelen wij dit voor je. Voortaan kun je dan naast jouw huidige betaalmogelijkheden, zoals iDeal, Paypal en Creditcard ook kiezen voor het betalen met jouw eigen cadeaukaart!

De implementatie daarvan regelen wij volledig, daar hoeft jouw webbouwer zelfs niet voor aan de slag te zetten.

Ik heb al een andere cadeaukaart

Wanneer je al een papieren cadeaukaart gebruikt, zou je denken dat het voor nu prima is. Maar wanneer je fraude tegen wilt gaan, meer inzicht wilt hebben in wat er in omloop is en hem ook graag digitaal wilt inzetten, dan is ons systeem een ideale oplossing. Maak je reeds gebruik van een andere cadeaukaartaanbieder en wil je liever met ons werken, dan nemen wij het contract gewoon over, zonder gedoe.

Ik heb geen zin in gedoe, hoe gemakkelijk werkt alles?

Mooi, wij ook niet. Daarom houden we alles graag zo eenvoudig en leuk mogelijk. Je hoeft bij ons geen jarenlang contract te tekenen; je gaat aan de slag met ons systeem en bevalt het niet? Dan stop je ermee. We adviseren je wel het minimaal een jaartje te doen, anders krijg je een averechts effect bij jouw klanten, maar we garanderen je dat je alleen maar leuke reacties zult krijgen en daarna echt niet meer wilt stoppen.

Onze branches

Een bewezen spaarsysteem bij meer dan 3000 ondernemers in Nederland en België

Bekijk onze referenties